Cazare ieftina

Cazare ieftina si buna oriunde in lume

Pentru cei care calatoresc mult dar si pentru cei care reusesc mai rar sa se desprinda de servici si alte obligatii, idealul este sa gaseasca un loc de cazare in conditii macar civilizate la un pret bun, iar cei mai pretentiosi isi doresc chiar mai mult. Daca biletul de avion sau alte aspecte nu sunt atat de importante (pana la urma in avion iti petreci cateva ore iar diferente mari nu prea sunt, iar daca sunt, asta e, rezisti cateva ore si gata) cand este vorba de cazare eu unul am asteptari mai mari. Pana la urma, am in fata mea zile sau chiar saptamani pe care urmeaza sa le petrec acolo.

Tocmai de aceea, stiind cat de importanta este cazarea pentru mine, si pentru voi cei care ma cititi, va dau cateva informatii despre cum imi aleg eu cazarea.

Atunci cand caut Hoteluri sau Hosteluri folosesc aplicatia de la Booking, din mai multe motive:

  1. este o aplicatie prin care se cauta in ofertele a peste 1.000.000 de hoteluri si locuri de cazare, deci le aveti pe toate la un loc si puteti sa gasiti de la cele mai ieftine pana la cele mai luxoase conditii de cazare, dupa preferinte si buzunar.
  2. mare parte a informatiilor sunt in limba romana, pentru cei care se descurca mai greu cu engleza
  3. pot fi sortate dupa pret, ceea ce e foarte important pentru calatorul cu buget redus.
  4. fiind un site din afara, o companie serioasa, aveti siguranta tranzactiilor pe care le faceti.
  5. fiind foarte mare, combina ofertele si le gaseste pe cele mai bune, vezi 7 zile in Tenerife cu 126 euro in total camera dubla la hotel

Cum se foloseste? (o gasiti si aici pe site in partea dreapta)

Se introduse orasul, zona, sau hotelul pe care il cautati (daca stiti numele deja). Se aleg datele de sosire/plecare si numarul de persoane si se apasa butonul de cautare. Aveti afisate sute de rezultate de hoteluri, hosteluri sau apartamente in regim hotelier din zona. Pentru cei care doresc o vacanta ieftina, recomand sortarea dupa pret. Aveti informatii despre fiecare loc de cazare in parte, unele au comentarii ale persoanelor care au stat acolo si care isi impartasesc experienta. Exista poze de la locul respectiv, preturi pentru diferite camere, cu diferite optiuni, pe diferite site-uri. Selectati oferta care vi se potriveste si faceti rezervarea. In unele cazuri trebuie sa platiti in avans, in altele puteti plati direct la hotel cand va cazati.

Foarte important! Cand ati gasit ceva care va place, faceti rezervarea! In caz contrar riscati ca daca reveniti si cautati a doua zi sa nu mai gasiti aceeasi oferta si este frustrant. Eu am patiti-o ๐Ÿ™‚

O alta solutie pe care o folosesc atunci cand caut cazare ieftina este Airbnb. Site-ul este genial. Este de fapt o comunitate de oameni care pun la dispozitie camere in apartamentul/casa lor, sau apartamente in regim hotelier, celor care vor sa calatoreasca, la preturi incepand de la 8 Euro/ noapte. Puteti gasi astfel conditii mult mai bune decat cele de hotel, la doar o fractie din pretul unei camere de hotel. In general gasiti ceva accetabil la 15 euro. Cautati zona unde urmeaza sa calatoriti, perioada, sa selectati preturi intre si intre ce valori vreti, si vedeti camerele si apartamentele care corespund si criteriilor de cautare si a celor de confort (de obicei din poze va puteti face o idee).

Intrati chiar acum pe Airbnb (logati-va cu facebook sau google) si primiti 21 euro din partea mea, care se vor scadea din prima voastra calatorie in care folositi cazarea de la ei. Nu trebuie sa faceti acum rezervarea, doar sa va logati, ca sa primiti acesti bani. Bineinteles puteti si voi sa va listati proprietatea pe acest site daca doriti si astfel sa primiti clienti.

Vacanta frumoasa! ๐Ÿ˜‰

Dorin

P.S. Share la prieteni, va rog!